Steck Studio interieurontwerp

‘MEER CONTACT MET DE GROENE OMGEVING EN COLLEGA’S VERBINDEN IN HET NIEUWE ACCOUNTANTS KANTOOR.’

Waar: Zuidlaren
Soort project: Kantoor en Ontvangstruimte

 

Voor Hut Accountants mocht ik een ontwerp maken voor de kantoorruimtes, overlegruimtes en de entree en ontvangstruimte. Het gebouw heeft vroeger dienst gedaan als school en dit zie je terug aan de indeling van het gebouw. Aan het ‘hart’ van gebouw grenzen drie kantoorruimtes. Ik wilde graag meer verbinding tussen deze ruimtes en het laten fungeren als ontmoetingsplek voor collega’s en klanten. Het hart van het gebouw heeft in het ontwerp een opener structuur gekregen waardoor er meer verbinding met buiten ontstaat en verbinding met de kantoorruimtes. Door het plafond in de ruimte te verhogen, kunnen er dakramen geplaatst worden wat zorgt voor extra daglicht. 

De langwerpige balie heeft een veelzijdige functie. Hier vind de ontvangst plaats met de klant, met de aangrenzende bar functie kunnen hier direct korte overleggen plaatsvinden. Het wordt ook de ideale plek om collega’s te ontmoeten met verse koffie binnen handbereik.

    Steck Studio interieurontwerp

    ‘MEER CONTACT MET DE GROENE OMGEVING EN COLLEGA’S VERBINDEN IN HET NIEUWE ACCOUNTANTS KANTOOR.’

    Waar: Zuidlaren
    Soort project: Kantoor en Ontvangstruimte

     

    Voor Hut Accountants mocht ik een ontwerp maken voor de kantoorruimtes, overlegruimtes en de entree en ontvangstruimte. Het gebouw heeft vroeger dienst gedaan als school en dit zie je terug aan de indeling van het gebouw. Aan het ‘hart’ van gebouw grenzen drie kantoorruimtes. Ik wilde graag meer verbinding tussen deze ruimtes en het laten fungeren als ontmoetingsplek voor collega’s en klanten. Het hart van het gebouw heeft in het ontwerp een opener structuur gekregen waardoor er meer verbinding met buiten ontstaat en verbinding met de kantoorruimtes. Door het plafond in de ruimte te verhogen, kunnen er dakramen geplaatst worden wat zorgt voor extra daglicht.

    De langwerpige balie heeft een veelzijdige functie. Hier vind de ontvangst plaats met de klant, met de aangrenzende bar functie kunnen hier direct korte overleggen plaatsvinden. Het wordt ook de ideale plek om collega’s te ontmoeten met verse koffie binnen handbereik.

      NEEM CONTACT OP

      Heb je interesse in een interieurontwerp & advies?
      Vul het formulier in of stuur een bericht naar info@steckstudio.nl met een korte omschrijving van het project, interieurvraag en planning.
      Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.